Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
andru
Data înscrierii: 20/Feb/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 4:25 pm Titlul subiectului: cina in doi |
|
|
mi-ar placea sa-mi iau mireasa de mana si sa ne detasam de toata nunta, la o cina romantica in doi. dar asta sa fie o surpriza pentru ea .ce ziceti, e o idee buna ? |
|
Sus |
|
|
she-devil
Data înscrierii: 20/Feb/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 4:30 pm Titlul subiectului: Noapte nuntii |
|
|
Ideea e foarte romantica, dar cam irealizabila. Traditia este ca nunta sa tina pana dimineata iar mirii trebuie sa participe activ. Asa ca ... |
|
Sus |
|
|
andru
Data înscrierii: 20/Feb/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
tu ai o parere, eu am o parere... eu zic ca daca lipsesti o ora de la nunta nu-i bai... |
|
Sus |
|
|
she-devil
Data înscrierii: 20/Feb/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 4:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca la ora pe care o aloci cinei romantice mai adaugi si ora in care lipseste mireasa... si daca mai ai si niste preiteni "de treaba" care se ocupa si cu furatul mirelui, al nasului si al soacrei... o sa iasa o nunta pe cinste |
|
Sus |
|
|
doarnoi2
Data înscrierii: 19/Oct/2008 Mesaje: 20 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 4:50 pm Titlul subiectului: Re: cina in doi |
|
|
cina in doi... cam plictisitor...
eu vad asa: mirele se deghizeaza in Brad Pitt (sau Octavian Ursulescu daca mireasa e octagenara ) si isi rapeste propria mireasa, apoi o supune unui test de fidelitate... pe care evident il va pica... importanta este inaltimea la care se va efectua testul! hahahahahahhahaha
andru a scris: | mi-ar placea sa-mi iau mireasa de mana si sa ne detasam de toata nunta, la o cina romantica in doi. dar asta sa fie o surpriza pentru ea .ce ziceti, e o idee buna ? |
|
|
Sus |
|
|
|