Despre Noi
Ana Catering este singura companie din Romania care va poate pune la dispozitie garantia celor peste 10 ani de experienta in catering, a unui colectiv medaliat cu bronz la campionatui European de catering, a unui portofoliu format din peste 1.000 de evenimente organizate in Bucuresti si in tara.
# De ce Ana Catering ? Pentru flexibilitate! 0fertele noastre acopera aproape orice buget si pretenti, impreuna cu clientii nostri mergem in a personaliza oferta pana ce aceasta devine una cu cererea.
# Pentru calitate! De la ingrediente pana la servicii totul este atent verificat de events managerii nostri, fiecare detaliu fiind important pentru noi.
# Pentru diversitate! De la coffe-break-uri, barbeque, la dineuri si protocoale de gala din cele peste 2oo de variante sigur gasim si una pe gustul si bugetul dumneavoastra.
Chiar daca se spune ca marimea nu conteaza totusi o companie care are o capacitate de organizare pentru Bufet Suedez de pana la 3.000 de persoane si un set up pentru nunti de pana la 500 de persoane poate fi considerat un partener de nadejde.
Retine: Ana Catering este restaurantul tau.......................mobil!
Servicii conexe
Experienta de 10 ani ne-a facut sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri, paleta de servicii pe care o oferim diversificandu-se de la an la an.
Astfel va oferim inchirieri de mese si scaune, focuri de artificii, vesela, chelneri, corturi, limuzine, flori, baloane, hostess, programe artistice transport personae cu autocare sau microbuze etc.
# Inchirieri mese si scaune
# Inchirieri chelneri
# Inchirieri vesela
# Inchirieri corturi
# Inchirieri limuzine, masini de epoca
# Focuri de artificii
# Lumini arhitecturale
# Aranjamente baloane, flori
# Programe artistice (Calin Geambasu, Pepe, Ro-mania, Anda, Blondy, Pro-Consul, Zdob si Zdub, Adi de la Valcea, Taraf romanesc, Los Platanos etc.)
SERVICII AUXILIARE:
# Huse scaun alb /auriu-*2euro buc.
# Servete panza alb/auriu-0,4euro buc.
# Fete de masa capac alb/auriu-1 euro buc.
# Fete de masa rotunde-3 euro buc.
# Farfurii-0,1euro buc.
# Pahare vin-0,1euro buc.
# Pahare long drink-0,1euro buc.
# Pahare sampanie-0,2 euro/buc.
# Pahare short drink-0,1 euro/buc.
# Cesti cafea-0,2-euro/buc.
# Tacamuri peste-0,2 euro/buc.
# Tacamuri aperitiv-0,2 euro/buc.
# Tacam friptura-0,2 euro/buc.
# Lingurite tort-0,1 euro/buc.
# Sfestnice 2brate,aranjament floral de masa cu trandafiri si lumanari-x15euro/buc.
# Sfestnice cu lumanari protejate de sticla pentru gradinita de la intrare-10euro
# Mese berarie,scaune,umbrele
# Aranjamente florale de exterior
# Aranjamente florale bufete si baruri
# Baloane dupa configuratia salii si dorinta clientului
# Artificii 5-10-15 min.
# Limuzina/Masina de epoca
# Serviciu de garderoba
# Serviciu de hostess
Preturile sunt informative putand suferi modificari in functie de perioada, client, lucrare!
Meniu nunta
SEARA ROMANEASCA
VARIANTA 1 Forma de prezentare:�BUFET NEMTESC REGAL�
# PLATOU �RAPSODIE PESCAREASCA�:
# SOMONI UMPLUTI PE SALATA A LA ROUSSE 200 GR.
# TERINA SOMON 100 GR.
# SOMON FUMEE PE SOS TARTAR 50 GR.
# BATOG DE RECHIN 50 GR.
# COSULETE CU SALATA DE FRUCTE DE MARE 100 GR.
# TARTINA ICRE MANCIURIA 30g.
# GRUJON DE SALAU 20 GR.
# PUI DE BALTA 30 GR.
# PLATOU �CLOSCA CU PUI DE AUR�
# CURCAN AURIU UMPLUT CU MERE SI CASTANE 200 GR./PERS.
# RULADA DE PUI MOZAIC 100 GR./PERS.
# PUI AURII 100 GR./PER.
# CHIFTELUTE DE PUI 30 GR./PERS.
# PLATOU INTERNATIONAL EUROPA
# PROSCIUTTO CU PEPENE GALBEN 50 GR.
# ROASTBEEF PE SALATA 30 GR.
# MINI CORDONBLEU 50 GR.
# LEGUME CU SOS FROMAGE 50 GR.
# BRANZETURI CU FRUCTE 50 GR.
# MOUSSE DE FICAT DE GASCA 50GR.
# PLATOU CALD LA CHAUFINGDISCHES
# FILE MIGNON CU SOS GORGONZOLA 150 GR./PERS.
# TAGLIATELE/LEGUME PE GRATAR/LEGUME SOTE 150 GR
# SARMALUTE IN FOI DE VITA CU STAFIDE SI CURCAN 100 GR.
# SALATA EXOTICA 150 GR.
# SALATA ASORTATA 150 GR.
# BARBEQUE:
# CARNATI KNAKER 100 Gr.
# CEAFA HAIDUCEASCA 150 GR.
# STEAK DE MANZAT 100 GR.
# FRIGARUI ASORTATE-80 GR.
# BERBECUT LA PROTAP-80 GR.
# SALATA ASORTATA DE MURATURI-150GR.
# SOSURI ASORTATE(MUSTAR,TARTAR,PICANT).
# COSURI PAINE TARANEASCA-150 GR.
# DESERT:
# CAFEA (LAPTE,ZAHAR)-PERMANENT SERVICE
# FRUCTE 100GR./PERS.
# PRAJITURI ASORTATE 150 GR./pers
VARIANTA 2 Forma de prezentare: servire la farfurie (setup 3-4 stele) \\\\\\\"PRESIDENT\\\\\\\"
# APERITIV:
# Mousse de ficat de gasca 50g.
# Rulou sunca cu sparanghel 50g.
# Vol au vent icre cu capere 30g
# Rulada Mozaic 50g.
# Terina Somon fumee 50g.
# Tartina icre Manciuria 20 gr.
# Cocktail de fructe de mare 100 gr.
# Chiftelute cu susan 30 gr.
# Lebede umplute cu fructe de mare 30 gr.
# Decor,lamaie,verdeata.
# FEL PRINCIPAL 1
# Caracatita ,grujon de salau,pui de balta cu cartofi natur 30/50/30/100 GR.
# Sau:
Sarmale in costita cu mamaliguta si ardei iute 150/100 gr.
# Sau:
Peste spada cu buchet de brocolli 100/120 GR.
# FEL PRINCIPAL 2
# Valdostana cu sos Robert si cartofi nemtesti/brocolli 150/150g.
# Sau:
Bratwurst/pui crocant/medalion porc cu cartofi taranesti 100/50/100/100
# Salata asortata de sezon 150g.
# DESERT:
# TORT MADALINA CU SOS DE CIOCOLATA 100G.
# Cafea Jacobs cu lapte
# Paine ,sosuri,sare,piper.
OPEN BAR STANDARD:
# BAUTURI ALCOOLICE:
# WHISKY BALLANTINES
# VODCA FINLANDIA
# GIN BEEFETER
# MARTINI ALB
# BERE Tuborg/Skol
# Vin alb sec Sauvignon Jidvei/Carl Reh W.
# Vin rosu Merlot Prahova/Carl Reh W./la cerere si fiert
# RACORITOARE:
# COCA COLA
# FANTA
# KINLEY
# APA MINERALA DORNA
# APA PLATA IZVORUL ALB
# SERVICII STANDARD:
# CHELNERI-60PERS.
# BUCATARI SI GRATARAGII-10 PERS.
# GRATARE-3 BUC.
# CARBUNI-100KG
# FETE MASA , FALDURI BUFET
# SERVICIU BAR(LAMAI,GHEATA,MASLINE,PAIE,COCKTAIL DECOR)
# DEBARASAT MASA
# TRANSPORT
# CORTURI, UMBRELE |